Vi stod overfor at skulle have løst en opgave med at få etableret et stort loungeområde omkring vores pool. Egentlig var det lidt af en tilfældighed, at det lige blev Mads, der kom til at løbe med opgaven, da han har eget nystartet firma. Men det skulle vise sig at være temmelig heldigt.

Fra start af havde vi nogle idéer til udførelsen, men ingen konkrete tegninger. Der er mange ting, der er gode, ved at samarbejde med Mads. Én af dem er, at Mads er super god at sparre med omkring idéer til forskellige løsningsmuligheder. Så snart Mads have pejlet sig ind på vores ambitionsniveau, var det let at diskutere mulighederne og fastlægge sig på en retning. Detaljerne blev drøftet undervejs i processen efter behov. Én anden ting, der er rigtig godt ved at have netop Mads på opgaven, er, at Mads ikke er for fin til at lave noget om undervejs, hvis vores ønsker ændrer sig, eller det viser sig, at vi med fordel nok burde have gjort noget af det på en anden måde. Mads tager ikke ændringer personligt, for hans ambition er, at ”I skal have det, som I gerne vil have det”.

Projektet blev udført i høj kvalitet og med en overordentlig flot finish. Alle, der har set det færdige resultat, er meget imponerede over udførelsen og den måde, loungeområdet tager sig ud på. En nær ven af familien, der tidligere selv er tømrer, siger, at ”løsningen er udført på et håndværksmæssigt meget højt niveau, og at det ikke kan laves bedre”. Sådan fremstår det også for os.

Mads er hårdtarbejdende. Det er for os ingen tvivl om, at man får maksimalt arbejde fra Mads for de timer, man betaler for. Selv de andre håndværkere, der gik på pladsen, var meget imponerede over Mads’ ihærdighed. Med den tilgang til projektet ender man med en meget fin løsning til en fornuftig pris alt taget i betragtning.

Vi vil til enhver tid benytte Mads til det tømrer-og snedkerarbejde, vi fremadrettet må have behov for at få løst. Derfor har Mads som en udvidet del af projektet efterfølgende også etableret en 14 m lang trappe for os ned til sundet og i skrivende stund er Mads i gang med at anlægge en 100 m2 stor hårdttræsterrasse omkring huset. Man kan med rette sige, at Mads er gået hen og blevet vores nye hus-tømrer.